Askeleita kohti monikäyttöisempää kirkkotilaa

Miten kirkkotiloja voisi käyttää monipuolisemmin? Miten madaltaisimme kynnystä tulla kirkkotilaan?

Kesä-elokuussa 2022 kyselimme ihmisten ajatuksia kirkkotilojen käyttämisestä. Kyselyyn tuli 175 vastausta! Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Kyselyn tuloksia voit tarkastella tästä linkistä:

Askeleita kohti monikäyttöisempää kirkkotilaa - kyselyn yhteenveto

Huom! Valitsemalla yläriviltä diaesityksen, näet yhteenvedon isompana. Diat vaihtuvat enter-näppäimellä.

Kommentteja erityisesti "kolmen askeleen mallista" voi laittaa kirsi.mannisto@evl.fi. Kiitos!

Kolmen askeleen malli oransseina palasina. Askeleet hiljentymiseen, turvalliseen yhteyteen ja arjen pyhään.
Kolmen askeleen malli jatkotyöskentelyyn.

Tulisitko tiimiin jatkokehittämään "kolmen askeleen mallia"?

Tiimiin toivotaan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakunnan alueella asuvia.

Tiimityöskentely alkaa tammikuussa ja kevään 2023 aikana on 3-4 palaveria sekä pieniä kokeiluja.

Jos kiinnostaa, kysy lisää Kirsi Männistöltä.