Sysmän KIVA -kerho

Verkossa

KIVA-kerho alakouluikäisille lapsille. Maanantaisin klo 12-15 Olavin toimintakeskuksen nuorisotila Verkossa.

Kerho on suunnattu alakoululaisille lapsille. Kerhoon voi tulla ja sieltä voi lähteä itselle sopivalla hetkellä. Välipalaa tarjolla, (huoltaja ilmoita lapsen ruokavalio ja puhelin numerosi). Kerhossa käsitellään myös kristillisiä asioita. Tervetuloa kivaan porukkaan!
Nuorisotyönohjaaja Maarit Manninen 050-5920064

Perhekerho

Perhekerho tiistaisin klo 9 - 13 srk-talossa. Kerhossa on mahdollisuus syödä lounas, 0,50 € /lapsi ja 1 €/aikuinen. Tule toisten aikuisten seuraan ja tuo lapsesi leikkimään toisten lasten kanssa!

Perhekerho

Tervetuloa koko perheen voimin perhekerhoon Hartolan seurakuntatalolle. Mukavaa yhdessä oloa, leikkejä ja askartelua.

Diakonian tiistairuokailu

Syödään yhdessä! Tarjolla monipuolinen lounas, hinta 1€, mukavaa seuraa ja alussa pieni hartaus.