Hartolan seurakuntatalo

Tervetuloa koko perheen voimin perhekerhoon Hartolan seurakuntatalolle. Mukavaa yhdessä oloa, leikkejä ja askartelua.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9 - 13. Kerhossa on mahdollisuus syödä lounas; 0,50 €/lapsi ja 1 €/aikuinen. Tule toisten aikuisten seuraan ja tuo lapsesi leikkimään toisten lasten kanssa.

Perhekerho

Perhekerho tiistaisin klo 9 - 13 srk-talossa. Kerhossa on mahdollisuus syödä lounas, 0,50 € /lapsi ja 1 €/aikuinen. Tule toisten aikuisten seuraan ja tuo lapsesi leikkimään toisten lasten kanssa!

Diakonian tiistairuokailu

Syödään yhdessä! Tarjolla monipuolinen lounas, hinta 1€, mukavaa seuraa ja alussa pieni hartaus.