Lähetyssoppi

Olavin toimintakeskus

Lämpimästi tervetuloa mukaan lähetyssoppeen kuulemaan tietoja läheteistämme, juttelemaan, kahvittelemaan, laulamaan, aivovoimistelemaan.

Juttelun ja kahvittelun lisäksi klo 14 hartaus, jonka halukkaat henkilöt pitävät vuorollaan. Vapaaehtoinen kahviraha menee seurakunnan nimikkoläheteille. Ei tarvitse sitoutua mihinkään, jos ei halua.

Hartolan seurakuntatalo

Eläkeliiton kuukausitapaaminen

Eläkeliitto kokoontuu kuukauden kolmas perjantai seurakuntatalossa.

Esterkoti Sysmä

Diakoniapiiri

Esterkodin yhteisessä tilassa avoin diakoniapiiri kaikille lähialueen asukkaille. Sanaa, musiikkia ja toisten tapaamista, juttelua. Pientä ohjelmaa, pientä tarjoilua.

Ukkosilla, Nordenlundintie 30, Sysmä

Medialähetys Sanansaattajien Toivoa Naisille/Hanna-piiri

Medialähetys Sanansaattajien Toivoa Naisille/Hanna-piiri kokoontuu pe 18.10. klo 18 Anneli ja Markku Ukkosen kodissa Nordenlundintie 30, Sysmä. Raamattu mukaan! Tervetuloa! Piirin 10v. juhlassa saimme 150e khmerin
kielisille radio-ohjelmille (yksi ohjelma 90e), mistä KIITOS!