Kauneimmat joululaulut

Sysmän Pyhän Olavin kirkko

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia Joululauluja Sysmän Pyhän Olavin kirkkoon! Mukana tilaisuudessa kirkkokuoro. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat kehitysmaiden lasten puolesta.

Maailman lapset tarvitsevat apuasi!
Anna tänä vuonna joululahja, jolla on merkitystä.

Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: 57 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän. Auta nyt.

lahjoita netissä: https://kauneimmatjoululaulut.fi/nettilahjoitus/

Olotila, Keskustie 46, Hartola

Rukousta ja kahvia viikon alkuun

Tervetuloa yhteyteen!

Kaislassa

Hartaushetki

Tervetuloa laulamaan ja kuuntelemaan lauluryhmän ohjelmaa!

Olavin toimintakeskus

Päiväkuoro

Laulaminen on terveellistä. Tervetuloa mukaan!