Wanhojen nuorten kokoontuminen.

Olavinrannan leirikeskus

WANHOJEN NUORTEN KOKOONTUMINEN Sysmässä 2.8.2020.
Hei! Oletko Sysmän seurakuntanuori vuosimallia 50-luku, 60-luku, 70-luku, 80-luku tai 40-luku tai 90-luku? Tai oletko ollut nuorisonohjaajana tai kesätyöntekijänä nuorten parissa menneinä vuosikymmeninä? Jos olet, niin tervetuloa Sysmä kirkkoon jumalanpalvelukseen klo 10 su 2.8.2020 ja sen jälkeen Olavinrantaan seuroihin ja iltaa istumaan ja keittoruokaa nauttimaan! Keittoruuasta ja kahveista maksu omantunnon mukaan.
Käytännön syistä ilmoittautuminen Petri Virkkuselle 24.7. mennessä e-mail petri.virkkunen@evl.fi tai puh. 050-5920061. Ilmoittautumiseen laita yhteystietosi, puhelin ja sähköposti, osoitetta ei tarvitse. Ja jos on ruoka-allergioita, ilmoita nekin, jotta emäntä tietää varautua. Puhelinilmoittautumisetkin mieluiten tekstiviestillä, jotta yhteystiedot tulevat mukaan oikein.
Olisi kiva nähdä sinua elokuun alussa!
Ps. olisiko kiinnostusta liittyä, jos perustaisimme esim WhatsUpp ryhmän wanhoille nuorille?