Sysmän Pyhän Olavin kirkko

Ota hyvä asento ja kuuntele, kun kirkonkellot kutsuvat messuun

Pyhäpäivä: Marian ilmestyspäivä
Sysmän Pyhän Olavin kirkossa
Liturgi: Ylönen Katri
Kanttori: Luts Jaak
Musiikkiryhmä: Pelleriina Kylmänen
Kolehti: Herättäjä-Yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön käytettäväksi lasten, nuorten ja opiskelijoiden valtakunnallisien tapahtumien ja leirien järjestämiseen (määrätty)

Nuorten ja opiskelijoiden elämä on vaativaa. Pärjäämisen ja kelpaamisen paine ja keskinäinen kilpailu on kovaa. Herättäjä-Yhdistyksen kasvatustyö on sitoutunut luomaan syrjinnästä vapaan, turvallisen tilan jokaiselle lapselle ja nuorelle. Yhdistyksen tärkein tehtävä on välittää avaran armon hengellisyyttä: tunteen siitä, että ihminen on väsyessään ja epäonnistuessaankin Jumalalle aina rakas ja hyvä juuri sellaisena kuin on.

Voit tehdä lahjoituksen Herättäjä-Yhdistyksen nuoriso- ja opiskelijatyöhön osoitteessa www.h-y.fi/kevat olevien ohjeiden mukaan.