Simon Kyreneläinen -musikaali

su 7.11. kello 16.00
Hartolan Kunkkuareenassa

Suomen merkittävimpiin kristillisen musiikin säveltäjiin kuuluvan Lasse Heikkilän suurmusikaali Simon Kyreneläinen esitetään Hartolan Kunkku Areenalla su 7.11. klo 16.

Teoksen esittää Musiikkiteatteri Valkia Tainionvirran seurakunnan sekä Jari-Pekan kutsumana. Mukana on 13-henkinen ammattilaisorkesteri johtajanaan kapellimestari Teemu Hämäläinen. Areena tulee täyttymään voimakkaasta, upeasta musiikista ja eeppisestä tarinasta, tunteista, laulusta ja tanssista!

Kristillisen pääsiäisen teemoihin liittyvällä musikaalilla on uusi käsikirjoitus ja sen aina ajankohtaiset teemat käsittelevät erilaisuuden pelkoa, katkeruutta, anteeksi antamista ja tasa-arvoa. Teos ei ole pelkkää viihdettä vaan antaa myös ajateltavaa. Musikaalia suositellaan alkaen 12-vuotiaille. Musikaaliin on vapaa pääsy, ohjelma 15 €. Paikalla myös Yhtenäiskoulun vanhempaintoimikunnan kahvio, jossa käteismaksu.

Musiikkiteatteri Valkia. Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa. Paikalla Yhtenäiskoulun vanhempaintoimikunnan kahvio, jossa käteismaksu.