Kaija Kärkinen & Ile Kallio

la 27.5. klo 15.00
kuvassa Kaija Kärkinen ja Ile Kallio

Hartolan kirkko

Hartolan Vapaa-ajanasukkaiden järjestämää perinteistä Kesäkauden avausta vietetään lauantaina 27. toukokuuta klo 11 alkaen. Monipuolisen, torin ympäristössä toteutettavan iloisen kolmituntisen ilmaistapahtuman jälkeen on jälleen tarjolla Hartolan kirkossa kiinnostava konsertti. Konsertissa esiintyvät näyttelijä-laulaja-lauluntekijä Kaija Kärkinen ja kitaristilegenda Ile Kallio.

Kaikkien tunteman suosikkiduon yhteinen taival alkoi jo vuonna 1991, jolloin he edustivat Suomea Euroviisuissa Roomassa Ilen säveltämällä kappaleella Hullu yö. Sen jälkeen he ovat julkaisseet yhteensä 12 albumia ja tulevana kesänä tulee ulos kolmastoista, live-konserttitaltiointi.

Kaija on viime vuosien aikana keikkailun lisäksi tehnyt myös aktiivista näyttelijäntyötä. Kuluvan talven hän on työskennellyt Tampereen Työväen teatterin suositussa Come from away-musikaalissa ja ensi syksynä kutsuu Hämeenlinnan Teatterin uusi kotimainen musikaali Kysy siskolta.

Ilen taustaa Hurriganes-kitaristina ei tarvinne esitellä. Vuosien varrella hän on vaikuttanut monissa kokoonpanoissa, mm johtamassaan Ile Kallio Big Rock Bandissa ja SF Bluesin riveissä. Hartolassa duon täydentää trioksi bassoa soittava perheen esikoispoika Aleksi.

Kesänavauksessa on luvassa kavalkadi Kaijan ja Ilen omia hittejä sekä harvemmin kuultuja lauluja pitkän uran varrelta. Konserttiin saa lippuja ennakkoon Hartolan Kotikahvilasta (vain käteisellä, 20€) ja Ticketmasterista.

-

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä