Tainionvirran seurakunnan tiedote 17.3.2020

17.3.2020 18.06

1) Koska julkiset yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty, vietämme 13.4.2020 saakka vain sanajumalanpalveluksia vuorollaan toisessa kirkossa. Kirkkoon ei voi tulla. Jumalanpalvelukset välitetään netin / sosiaalisen median kautta. Facebook-sivulle tulee linkki, mistä jumalanpalveluksen voi kuunnella, ja mahdollisesti myös nähdä. Sunnuntaina 21.3.2020 jumalanpalvelus tulee Hartolan kirkosta.

2) hautajaiset ja muut kirkolliset toimitukset vietetään korkeintaan 10 hengen tilaisuuksina. Muistotilaisuuksia ei voi järjestää seurakunnan tiloissa eivätkä seurakunnan työntekijät osallistu niihin, jos niitä järjestetään. Suositellaan, että muistotilaisuus järjestetään kun koronatilanne on rauhoittunut. Suosittelemme siunausta haudalla,mikäli sää sen sallii.

3) molemmat kirkot ovat auki hiljentymistä varten torstaisin klo 12 - 16, jolloin paikalla on seurakunnan työntekijä. Lisäksi kirkko on auki sunnuntaina ja pyhänä siinä kirkossa, missä on jumalanpalvelus klo 13 asti. Tällöinkin paikalla on työntekijä.

4) kirkkoherranvirastoon voi olla yhteydessä vain puhelimitse ja sähköpostilla.

5) seurakunnan työntekijät eivät tee kotikäyntejä

6) diakoniatyö jatkuu ennallaan, ruoka-apua on edelleen mahdollista saada, yhteydenotot ensisijaisesti puhelimella tai sähköpostilla

Uusi ja outo tilanne pelottaa, ahdistaa, hämmentää. Kaikissa tilanteissa voit olla yhteydessä seurakuntamme työntekijöihin.

Siunatkoon hyvä Jumala meitä jokaista ja antakoon rauhaansa sydämeemme.

Jeremias Sankari, kirkkoherra