Aikuiset

Tervetuloa Tainiovirran seurakunnan aikuisille suunnattuun toimintaan ja tapahtumiin!

Seurakunnan aikuistyö pyrkii tavoittamaan aikuisikäistä väestöä julistuksen, opetuksen, kohtaamisen ja sielunhoidon kautta. Työmuotoja ovat mm. erityisjumalanpalvelukset, seurat, raamattuopetus, raamattu- ja rukouspiirit, saunaillat, Sysmän miestenpiiri sekä evankelioimistapahtumat.

Tankkauspiste

Kuukauden viimeinen maanantai klo 16-16.45 Sysmän Nuotassa - Sanaa, rukousta, musiikkia! Hengellisen elämän tankkauspiste, johon saa tulla juuri sellaisena kuin on, mitään tietämättä, mitään osaamatta, mitään jaksamatta. Mirkun kanssa ammennusta Raamatusta, rukousta toinen toistemme puolesta ja hoitavaa musiikkia. Tule mukaan!

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.