Kivaa tekemistä kouluikäisille

Tainiovirran seurakunta tarjoaa kouluikäisille kerhojen, leirien ja muun toiminnan kautta laadukasta ja mukavaa yhdessäoloa. Tätä toteutetaan 7-14-vuotiaiden parissa toiminnalla, jonka tarkoituksena on kasvattaa, ohjata ja opastaa varhaisnuorta hänen ikäkaudelleen sopivin menetelmin niin, että juurtuminen Jumalan Sanaan on mahdollista.

Sen lisäksi seurakuntamme nuorisotyönohjaaja käy säännöllisesti kouluilla, ja seurakunnan työntekijät pitävät myös päivänavauksia kouluilla.

Nuorisotila Verkossa (Olavin toimintakeskuksen yläkerrassa) toimii maanantaisin KIVA-kerho alakouluikäisille lapsille, klo 12-15.

Kerhoon voi tulla ja sieltä voi lähteä, silloin kun itselle sopii. Tarjolla on välipalaa, joten vanhemmat ilmoittakaa lasten ruoka-aine allergiat Maaritille. Kerhon sisältöön kuuluu hengellisen ohjelman tuokio, muuten kerho toimii iltapäiväkerhojen tapaan. Kerho on ilmainen! Kerhossa ohjaajina toimii nuorisotyönohjaaja Maarit Manninen p. 050-5920064 ja Erika Väkiparta.

Kouluikäiset
Kenkiä eteisessä