Kivaa tekemistä kouluikäisille

Lasten Raamattu-kerho Sysmässä

Tainiovirran seurakunta tarjoaa kouluikäisille kerhojen, leirien ja muun toiminnan kautta laadukasta ja mukavaa yhdessäoloa. Tätä toteutetaan 7-14-vuotiaiden parissa toiminnalla, jonka tarkoituksena on kasvattaa, ohjata ja opastaa varhaisnuorta hänen ikäkaudelleen sopivin menetelmin niin, että juurtuminen Jumalan Sanaan on mahdollista.

Sen lisäksi seurakuntamme nuorisotyönohjaaja käy säännöllisesti kouluilla, ja seurakunnan työntekijät pitävät myös päivänavauksia kouluilla.

Nuorisotila Verkossa (Olavin toimintakeskuksen yläkerrassa) toimii maanantaisin klo 12-14 Lasten Raamattu-kerho.

Kerhoon on tarkoitettu varhaisnuorille, joita Raamatun kertomukset kiinnostavat. Tarjolla on välipalaa, joten vanhemmat ilmoittakaa lasten ruoka-aine allergiat Maaritille.  Kerho on ilmainen! Kerhossa ohjaajina toimii nuorisotyönohjaaja Maarit Manninen p. 050-5920064, muista ilmoittautua.

Lasten Raamattu-kerho Hartolassa

Alakouluikäsille lapsille on tarjolla Raamattu-kerho. Kerho on tarkoitettu niille, joita Raamatun kertomukset kiinnostavat. Kerho on koulun käsityöluokassa piharakennuksessa keskiviikkoisin klo 13-15. Ilmoittautuminen Maarit Manniselle p. 050-5920064

Tervetuloa!

Ohjaajana: Kirkon nuorisotyönohjaaja Maarit Manninen p. 050-5920064