Tule vapaaehtoiseksi!

Meijän kirkko kutsuu sinua mukaan toimijaksi eri tehtäviin.

Haluaisitko palvella meijän kirkossa omilla taidoillasi? Onko sinulla jokin idea, jota voisit olla toteuttamassa? Meijän kirkko ja seurakunta rakentuvat meistä jokaisesta!

Mikäli vapaaehtoistoiminta Meijän kirkossa kiinnostaa, voit täyttää ja lähettää lomakkeen tästä tai ottaa yhteyttä suoraan työntekijöihin. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja vapaaehtoistoiminnassa saat itse määritellä, mihin ja miten usein olet käytettävissä. Tule vaikka kerran johonkin mukaan - ehkä innostut lisää!

Meijän kirkko -tiimit

Hartolassa:

Seuraava tiimipalaveri on seurakuntatalolla torstaina 8.2.2024 klo 17.

Mitä mukavaa kevääksi kehitellään?

Tervetuloa mukaan!

Meijän kirkon iltamessu

Millaisia olisivat meijän kirkon iltamessut? Tule mukaan suunnittelemaan!

Iltamessujen vetäjänä toimii seurakuntalainen Ulla. Tarkoitus on luoda meijän kirkkoon oma iltamessujen "kaava" ja toteuttaa iltamessuja kerran kuukaudessa sunnuntai-iltaisin.

Ensimmäinen suunnittelupalaveri pidettiin 18.1. Hartolan srk-talossa. Mukaan voi hyvin tulla, vaikka ei olisi ollut ensimmäisellä kerralla paikalla. Seuraava palaveri on helmikuussa.