Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Korona-aikana vietämme jumalanpalveluksia vuoroviikoin Hartolan ja Sysmän kirkoissa.

Jumalanpalvelukset ja hengelliset tilaisuudet kutsuvat hiljentymään Sanan ja rukouksen ääreen.

Jumalanpalveluksia vietetään Hartolan ja Sysmän Pyhän Olavin kirkoissa sunnuntaisin ja juhlapäivinä. Sysmässä syys-kesäkuussa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina jumalanpalvelus on Nuotassa. Jumalanpalveluksemme on yleensä klo 10 messu eli ehtoollisjumalanpalvelus. Kerran keväällä ja syksyllä vietämme perhemessua. Jumalnapalvelukset striimataan ja niitä voi seurata facebook-sivujemme kautta Hartola/Tainionvirran seurakunta sekä Sysmä/Tainionvirran seurakunta.

Olet tervetullut myös toteuttamaan jumalanpalveluksia yhdessä. Molemmissa seurakunnissa on ehtoollisavustajia ja Hartolassa myös vapaaehtoissuntioita. Mielellämme järjestämme kirkkopyhiä vaikkapa eri tahojen juhlavuosien yhteydessä, jolloin seurakuntalaisena voit olla vaikkapa tekstinlukija, kolehdinkerääjä, esirukouksen lukija tai avustaa musiikissa

Jumalanpalvelusten musiikista vastaavat kanttorimme Jaak Luts ja Ulla Miettinen.