Hartolan kirkko

Keskustie 55, 19600 Hartola

Hartolan kirkko

Hartolan kirkko on rakennettu graniitista 1911–1913 ja sen on suunnitellut kirkkoarkkitehti Josef Stenbäck, joka myös urakoi kirkon. Myös kirkon sisätilat, kuten lasimaalaus Teidän edestänne, valaisimet ja saarnatuoli ovat Stenbäskin suunnittelemat. Tyyliltään kirkko edustaa kansallisromantiikkaa, mutta siinä on myös uusgotiikan ja jugendin vaikutteita. Kirkko on korjattu 1960-luvulla arkkitehti Esko Järventauksen ja vuonna 2013 arkkitehti Virpi Tervosen johdolla.

Jumalanpalvelukset Hartolan kirkosta sunnuntaisin klo 10 voit kuunnella tästä.

Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: P:\Nettisivut\images\image002.jpg

• Kirkkoon pääsee pyörätuolilla
  • Opas tiekirkkoaikana kesäisin
  • Pyörätuolilla pääsee vessaan
  • WC kirkossa tai sen lähellä

Osoite: Keskustie 55, 19600 Hartola
Jumalanpalvelukset: su klo 10

Keskustie 55, 19600 Hartola

Messu

Seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10.00 on tärkein joka viikkoinen kokoontuminen.

Keskustie 55, 19600 Hartola

Jumalanpalvelusryhmät

ILOA PALVELLA! Keskusteluhetki jumalanpalvelusryhmistä messun jälkeen Hartolan kirkossa. Tule luomaan ja ideoimaan Katri papin kanssa jumalanpalvelusryhmien käytäntöä.