Lapset ja lapsiperheet

Lapset ovat tervetulleita!

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Tainiovirran seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia ja lapsiperheitä mukaan toimintaan. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, perheiden jumalanpalveluksia, tapahtumia ja leirejä.

Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat seurakunnan varhaiskasvatustoimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhon tavoitteet lähtevät ensisijaisesti lapsesta. Hänen kehitystään halutaan tukea monipuolisesti. Jokainen lapsi pyritään kohtaamaan yksilönä ja yhdessä opitaan iloitsemaan myös kerhokavereista. Lastenohjaajat toimivat yhteistyössä kotien kanssa.

Päiväkerhossa vietetään pieni hartaushetki. Kerhossa myös leikitään, askarrellaan, luetaan satuja, lauletaan, ulkoillaan ja syödään omat pienet eväät.

Päiväkerhot kokoontuvat Hartolassa maanantaisin ja keskiviikkoisin seurakuntatalossa.

Sysmässä kerhot kokoontuvat Olavin toimintakeskuksen Poukamassa

Perhekerho

Lasten ja aikuisten kerhoon kutsutaan kaikenikäisiä lapsia oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin, toimimaan ja hiljentymään yhdessä. Perhekerhossamme tarjotaan myös edullinen lounas.

Perhekerho kokoontuu Hartolassa seurakuntatalossa tiistaisin klo 9 - 12 ja Sysmässä Olavin toimintakeskuksen Nuotta-salissa keskiviikkoisin 9 - 12.

YHTEYSTIEDOT:

Jaana Ollonen, lastenohjaaja 050 4686542 Hartola

Susanna Helin, lastenohjaaja 050 5116939 Sysmä

TIEDOTTEET:

Hartola:

Perhekerho tiistaisin klo 9-12 srk- talolla. Tarjolla lounas josta vapaaehtoinen maksu. PERHEKERHO TAUOLLA KORONARAJOITUSTEN VUOKSI!

Seurispörriäiset keskiviikkoisin KunkkuAreenalla klo 17-18. 0-5 vuotiaiden oma leikki- ja touhuhetki eri välineisiin tutustuen. Lapsen mukana oltava huoltaja. Palvelu on maksutonta. TAUOLLA KORONARAJOITUSTEN VUOKSI!

MiniJesari Maanantaisin klo 14- 16.30 sekä torstaisin klo 8.30-11.

MiniJesari on maksuton palvelu lapsiperheille. Vain ajanvarauksella lastenohjaaja Jaanalle p. 050 468 6542

Ota rohkeasti yhteyttä jos heräsi kysyttävää tai haluat tietää lisää toiminnastamme.  Terkuin, Lastenohjaaja Jaana Ollonen

Sysmä:

Perhekerho aloittaa toimintansa jälleen keskiviikkoisin klo 9 - 12 Nuotassa Olavin toimintakeskuksessa. Tarjolla edullinen lounas.

TAUOLLA KORONARAJOITUSTEN VUOKSI!

MIniJesari on maksuton palvelu lapsiperheille.
Maksuton palvelu lapsiperheille.