Lapset ja lapsiperheet

Lapset ovat tervetulleita!

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Tainiovirran seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia ja lapsiperheitä mukaan toimintaan. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, perheiden jumalanpalveluksia, tapahtumia ja leirejä.

Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat seurakunnan varhaiskasvatustoimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhon tavoitteet lähtevät ensisijaisesti lapsesta. Hänen kehitystään halutaan tukea monipuolisesti. Jokainen lapsi pyritään kohtaamaan yksilönä ja yhdessä opitaan iloitsemaan myös kerhokavereista. Lastenohjaajat toimivat yhteistyössä kotien kanssa.

Päiväkerhossa vietetään pieni hartaushetki. Kerhossa myös leikitään, askarrellaan, luetaan satuja, lauletaan ja syödään omat pienet eväät.

Päiväkerhot kokoontuvat Hartolassa maanantaisin ja perjantaisin seurakuntatalossa.

Sysmässä kerhot kokoontuvat Olavin toimintakeskuksen Poukamassa ja tiistai-iltapäivisin päiväkerho Nuoramoisten koululla.

Perhekerho

Lasten ja aikuisten kerhoon kutsutaan kaikenikäisiä lapsia oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin, toimimaan ja hiljentymään yhdessä. Perhekerhossamme tarjotaan myös edullinen lounas.

Perhekerho kokoontuu Hartolassa seurakuntatalossa tiistaisin klo 9 - 13 ja Sysmässä Olavin toimintakeskuksen Nuotta-salissa keskiviikkoisin 9 - 12.

YHTEYSTIEDOT:

Jaana Ollonen, lastenohjaaja 050 4686542 Hartola