Lapset ja lapsiperheet

Lapset ovat tervetulleita!

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Tainiovirran seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia ja lapsiperheitä mukaan toimintaan. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, perheiden jumalanpalveluksia, tapahtumia ja leirejä.

Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat seurakunnan varhaiskasvatustoimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhon tavoitteet lähtevät ensisijaisesti lapsesta. Hänen kehitystään halutaan tukea monipuolisesti. Jokainen lapsi pyritään kohtaamaan yksilönä ja yhdessä opitaan iloitsemaan myös kerhokavereista. Lastenohjaajat toimivat yhteistyössä kotien kanssa.

Päiväkerhossa vietetään pieni hartaushetki. Kerhossa myös leikitään, askarrellaan, luetaan satuja, lauletaan ja syödään omat pienet eväät.

Päiväkerhot kokoontuvat Hartolassa maanantaisin ja keskiviikkoisin seurakuntatalossa.

Sysmässä kerhot kokoontuvat Olavin toimintakeskuksen Poukamassa

Perhekerho

Lasten ja aikuisten kerhoon kutsutaan kaikenikäisiä lapsia oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin, toimimaan ja hiljentymään yhdessä. Perhekerhossamme tarjotaan myös edullinen lounas.

Perhekerho kokoontuu Hartolassa seurakuntatalossa tiistaisin klo 9 - 12 ja Sysmässä Olavin toimintakeskuksen Nuotta-salissa keskiviikkoisin 9 - 12.

YHTEYSTIEDOT:

Jaana Ollonen, lastenohjaaja 050 4686542 Hartola

Susanna Helin, lastenohjaaja 050 5116939 Sysmä

TIEDOTTEET:

Hartola:

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen on alkanut. 3-5 vuotiaiden omat kerhot kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 srk-talolla.

Ilmoittautumiset Jaana 050 468 6542

Perhekerhot aloittaa toimintansa jälleen tiistaisin klo 9-12 srk- talolla. Tarjolla edullinen lounas.

Kaikki kerhot alkavat viikolla 36. Tervetuloa!

Sysmä:

Perhekerho aloittaa toimintansa jälleen keskiviikkoisin klo 9 - 12 Nuotassa Olavin toimintakeskuksessa. Tarjolla edullinen lounas.

Perhekerho alkaa ke 1.9. ja paikalla Susanna.

Päiväkerhotiedot päivitetään myöhemmin.

MIniJesari on maksuton palvelu lapsiperheille.
Alkaa syyskuussa! Maksuton palvelu lapsiperheille.