Olet lämpimästi tervetullut kaikkeen seurakuntamme tiloissa järjestettävään toimintaan!

Seurakunta on siellä, missä ovat seurakuntalaiset. Seurakuntaa varten on kuitenkin myös yhteisiä kokoontumistiloja, joissa jakaa yhteistä elämää, kokoontua jumalanpalveluksiin, elämän taitekohtien äärelle ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Seurakuntamme tilat ovat Tainionvirran seurakunnan jäsenille ilmaiset kirkollisiin toimituksiin. Lisätietoja tilojen vuokrauksesta ja hinnoista löydät täältä.

Sysmän Pyhän Olavin kirkko ja Hartolan kirkko ovat tiekirkkoina avoinna 10.6.-18.8.2019 välisenä aikana joka päivä klo 11-17 tutustumista ja hiljentymistä varten. Etsimme Hartolan kirkkoon edelleen päivystäjiä pe-la klo 11-17. Voit halutessasi päivystää vain osan päivästä. Ilmoittautua voi virastoon puh 03 876 300 Hartola / 044 012 2364 Sysmä tai tainionvirta@evl.fi.