Hartolan seurakuntatalo

Kirkkotie 2, 19600 Hartola
03 876300

Hartolan seurakuntatalo Seurakuntatalo valmistui vuonna 1973 ja sitä laajennettiin 1986. Rakennuksessa sijaitsee myös seurakuntatoimisto. Seurakuntatalon Risti-saliin on sijoitettu vanhan kirkon alttaritaulu L. J. Carlströmin Jeesuksen taivaaseenastuminen. Kahviossa on Olavi Raitasuon reliefi Kylväjävertaus.
Seurakuntatalon tiloissa voi pitää perhejuhlia, toimituksia ja kokouksia sopimuksen mukaan. Risti-saliin ja kahvioon sopii noin 80 henkeä, tarvittaessa 120. Anna-saliin sopii 35 henkeä. Seurakuntamme ei hoida pitopalvelua.

Kirkkotie 2, 19600 Hartola

Hartolan seurakuntien miesten yhteinen rukousilta

Evankelisluterilaisen seurakunnan, helluntai- ja vapaaseurakunnan miesten yhteinen rukousilta. Kokoontuminen joka toinen viikko vuorotellen eri seurakunnissa.

Kirkkotie 2, 19600 Hartola

Hartolan seurakuntien miesten yhteinen rukousilta